сряда, 27 януари 2010 г.

Cypress Hill под шапката на Snoop Dogg?

Латино легендите Cypress Hill подписаха ексклузивна сделка с Priority/EMI и вече заедно се готвят за премиерата на своя нов студиен албум след пауза от шест години.

Албума ще излезе на 6 април и ще се казва Rise Up. Това е първата сделка с артист на новия творчески директор на лейбъла Snoop Dogg.


"Ролята ми на творчески шеф е да възродя Priority Records като водещ уест коуст хип хоп лейбъл” – казва Снуп. „И съм супер въодушевен да съобщя, че първата ми сделка е със Cypress Hill. Cypress Hill са без съмнение една от най-важните хип хоп банди в историята на музиката, не само защото са толкова талантливи артисти и първата латино хип хоп група, която стана платинена, но и защото са от уест коуста – просто перфектни.”

В първия сингъл от албума Rise Up участва Том Морело от Rage Against The Machine/Street Sweeper Social Club, който също така е съавтор и копродуцент на парчето. Известният китарист се появява и в още един трак - “Shut ‘Em Down.”
Новият албум на Cypress Hill Rise Up идва след Till Death Do Us Part от 2004 и е записван през последните три години в студиото на B-Real The Temple в Ел Ей. „Записите на този албум бяха истинско забавление, записвахме си каквото си искахме, без никакви граници в музикално отношение." споделят от Cypress.

“Направихме си малка почивка след последния ни албум и поработихме по соло проекти” – добавя B-Real. “Въпреки че бачкахме по други неща, винаги сме мислели и за Cypress Hill и за нов студиен албум. Беше супер, че нямахме крайни срокове, които да ни притискат.”

Сега остава само да дойде месец април и да видим какво са постигнали латиносите със свободата на която така се се радвали през последните години!

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB