петък, 1 януари 2010 г.

Майк Тайсън отърва затвора.


Бившият световен шампион по бокс тежка категория Майк Тайсън няма да бъде съден за насилие над папарак, предадоха световните агенции.

Решението е на прокуратурата на Лос Анджелис, която разглеждаше случая от 11 ноември, 2009 г., когато Тайсън удари папарака Тони Ечеверия на международното летище в града.
Докато се опитвал да направи снимки на Тайсън, папаракът неволно блъснал количката, в която била малката дъщеря на боксьора и тогава Тайсън ударил фотографа, за да защити детето си.

Ечеверия също няма да бъде съден за нарушаване на личното пространство на боксьора.


Според адвоката на Тайсън решението на прокуратурата на Лос Анджелис е победа за клиента му и за всички, които страдат от прекомерния интерес на папараците.

От 2007 г. Тайсън има наложена условна присъда за притежание на кокаин. Ако сега срещу него беше започнало ново дело, то той можеше да се окаже в затвора заради нарушение на условията на условната си присъда, произнесена в щата Аризона.

През 1992 г. Тайсън беше осъден на 6 години затвор за изнасилване на млада жена в Индианаполис. Три години след това той беше пуснат предсрочно.

През 1999 г. Тайсън отново прекара известно време зад решетките заради побой над двама души по време на пътнотранспортно произшествие, в което беше въвлечен.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB