петък, 15 януари 2010 г.

Задържаха наркоразпространители в София

Специализирана операция на полицията и на ГДБОП срещу наркоразпространението се провежда от рано тази сутрин на територията на четири столични квартала - „Люлин", „Свобода", „Дружба" и „Бояна", съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев.

При операцията са арестувани петима души, за които се предполага, че се занимават с разпространение на наркотици. Те са познати на полицията с прякорите Камбарата, Мартин Душманина, Тони Банана, Върбан и Александър Шашавия. Ето какво още каза Калин Георгиев:

„Тя е продължение на операцията, която проведохме преди няколко дни във връзка с противодействието на наркоразпространението и организираните престъпни групи. Към момента са задържани петима наркоразпространители на високо равнище. Един наркоразпространител е задържан вчера при операция на ГДБОП. Четирима са задържани тази сутрин от столичната дирекция на вътрешните работи. Малко по-късно в "Люлин" е задържан и петият член на престъпната група - Александър Шашавия".

Знае ли се каква роля са играли тези хора в разпространението на дрога в София?

Това са възловите разпространители и организатори на разпространението на кокаин, амфетамин и така наречената българска и холандска трева.

Операцията на полицията е свързвана с действията на МВР и прокуратурата и обвиненията, повдигнати вчера на Красимир Маринов-Големия Маргин.

Арестуваните мъже са задържани за 24 часа в ареста.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB