петък, 15 януари 2010 г.

Обожажам целулита и стриите си

Джесика Алба заявила, че обожава целулита и стриите, които са се образували по тялото й по време на бремеността, съобщават от "ok.uk.com".

Актрисата, която преди 18 месеца роди първата си рожба – момиченце на име Хонър Мари Уорън, заявила, че горепосочените й напомнят за огромната радост, която изпитва всяка жена, носейки живот в утробата си.

"Някои могат да го нарекат "падение"... – споделила Алба – Но аз свикнах да си обичам стриите... Бременността се оказа едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми.


Затова приех всичко: целулита (който уж е доживотен), стриите, провисването на гърдите... Ако вървиш с високо вдигната глава и си позитивен и щастлив, другите неща нямат никакво значение. Увереността е правило номер 1."

28-годишната актриса, която сключи брак с продуцента Кеш Уорън, се надява, че ще има още деца и мечтае да се установи със семейството си в Южна Франция. Нещо повече : Джесика била влюбена във всеки аспект от майчинството и споделя, че Хонър и помага да не бъде толкова самокритична:

"Детето ми е най-голямато лекарство..." – споделила още красиватa майка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB