вторник, 12 януари 2010 г.

Любо Пенев пред уволнение от ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев е пред уволнение. Единственото голямата неустойка може да спаси Пенев и да смили Титан.

Ръководството на 31-кратните шампиони се събира спешно днес, за да реши бъдещето на Любо, след като между него и шефовете се появиха разногласия относно зимната селекция на тима.

Проблемът е в това, че Пенев настоява да бъдат привлечени само футболисти от българското първенство (с изключение на Флорентин Петре, който вече подписа - б.а.), но собствениците на клуба смятат да му натресат и чужденци като Игор Митрески и Даниел Панку, които треньорът въобще не иска.

До уволнение на Пенев може и да не се стигне, тъй като при подписването на договора си, той си е опекъл нещата с дебела неустойка.

Освен това ръководството не било плащало последните няколко заплати на треньора. Това още повече връзва ръцете на собствениците от "Титан", които без това си признаха, че финансовото им състояние не е розово.

За пръв път Пенев и "Титан"-ите влязоха в конфликт, след като треньорът отстрани от отбора 9 играчи след купона им в нощен бар.

Президентът Димитър Борисов обаче пренебрегна решението на Любо и на своя глава още на следващия ден върна в отбора част от играчите.

Това подтикна Пенев да си подаде оставката, която обаче не бе приета. След което Борисов призна, че треньорът трябва да плаща на клуба, ако по своя воля реши да напусне.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB