четвъртък, 24 декември 2009 г.

"Най-красив гол на Тотнъм на десетилетието"


Попадение на Димитър Бербатов намери място сред "Десетте най-красиви гола на Тотнъм на десетилетието". Номинациите са направени от официалния сайт на "шпорите", а капитанът на българския национален отбор по футбол попада в класацията благодарение да гола, който отбеляза във вратата на Чарлтън на 7 май 2007 година.

"Всички качества на Бербатов се отразяват в този великолепен гол. Пъргаво докосване на топката след пас на Ледли Кинг близо до тъчлинията, където е и Тахар Ел Каркури. Бербатов преодолява защитника, след което успява да го задържи зад себе си през целия път до противниковата врата, където с елегантен удар преодолява вратаря Скот Карсън. Истинска класа.", отбелязва сайтът на Тотнъм.


А ето и коментарът на Митко за това негово брилянтно изпълнение: "Понякога имаш само секунда за мислене какво да правиш, когато получиш топката. Този път аз се опитах да направи нещо необичайно, пуснах топката край защитника, след това беше въпрос да го надиграя, което и направих, а после вкарах топката в мрежата. Беше хубав гол.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB