неделя, 13 декември 2009 г.

Пенелопе Крус с венчавка за коледен подарък.


Музата на Педро Алмодовар Пенелопе Крус си избра венчавка за коледен подарък. Пред олтара ще я заведе нейният неотлъчен напоследък приятел актьорът Хавиер Бардем. Испанската красавица решила да ускори задомяването си заради родителите й, които са силно вярващи консервативни католици.
Хавиер желаел планирането на бъдещата сватба да върви доста по-бавно и методично, но Пенелопе отсякла, че до края на годината искала да чуе Менделсоновия марш, за да зарадва родителското тяло.
Любимите на цяла Испания актьори решили да потърсят дизайнер сънародник за бляскавата церемония.
По всяка вероятност изготвянето на булчинската рокля ще бъде поверено на модната къща "Баленсиага", същата, която промени преди време Салма Хайек на брачната й церемония. Дизайнът на дрехата по всяка вероятност ще бъде дело на криетив директора на фирмата Никола Гекиер.
Слухове за бъдещата сватба между Крус и Бардем тръгнаха веднага след гостуването на Пенелопе в шоуто на Дейвид Летърман. Тогава на пръста на Пенелопе бе забелязан пръстен с диаманти и сапфири, който говореше за супер напредналия стадий на връзката й с Бардем. Но красивата испанка така и не потвърди слуховете за годеж и предстояща венчавка. Изтъкна само, че никога не лъже за личния си живот. И всичко щяла да си каже...когато му дойде времето. А то явно наближава.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB