събота, 19 декември 2009 г.

Обяснението на Иванов и Караджов за инцидента снощи.


Скандалните играчи на ЦСКА Иван Караджов и Иван Иванов са претърпели неприятен инцидент тази нощ. Двамата са били прободени в крака и лакътя от неизвестен нападател. Предлагаме ви и официалната версия на двамата футболисти пред МВР.

Около 3.00 часа двамата футболисти излезли от "Син Сити" и с автомобилите са тръгнали към клуб "Сиело" (разстоянието между двете заведения е около стотина метра). При опита си да паркират своите автомобили, човек представящ се за отговорник по паркирането на "Сиело" е заявил на двамата играчи, че не могат да спират където си поискат.

Избухнал е скандал и двамата Ивановци са влезли в ръкопашна схватка с въпросния човек. В следствие на това, единият от футболистите е леко прободен в прасеца, а другия в бедрото. В 3.20 часа двамата играчи са потърсили медицинска помощ в "Пирогов" и след кратък преглед са освободени.В последствие обаче е станало ясно, че нападателят на Иванов и Караджов няма нищо общо с клуб "Сиело" и просто се е заял с двамата футболисти на ЦСКА. На този етап няма официална позиция на нощното заведение за свързаността с човека, ранил футболистите.

1 коментара:

gencho каза...

Мда гъзари.От едното заведение до другото отишли с колите.И сигурно до 3,00 часа изобщо даже и не са близнали алкохол.

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB