събота, 19 декември 2009 г.

Гордън Рамзи ще върти коледни блюда за Бекъм.



















Гордън Рамзи, прочут готвач, популярно тв лице и ресторантьор, ще прекара и тази Коледа със семейство Бекъм. Миналата година двете приятелски семейства празнуваха с разкошна вечеря в свръхлуксозния му ресторант "Клариджис", но заради загубите, които рецесията нанася на ресторантьорската империя, сега Рамзи явно е решил да пести. Той сам ще приготви празничния обяд за 11 души в имвнието на Бекъмови в Саубриджуърт.
Гордън, съпругата му Тана и четирите им деца ще гостуват на Дейвид,Виктория и трите им хлапета още от Бъдни вечер. Вълшебник в кухнята, той се надява и домакините да се включат е приготовленията за коледната трапеза.
"Няма значение дали Виктория ще готви печеното, или Дейвид ще реже пуйката, дали Тана ще прави соса, или аз ще приготвям празничния пудинг - всички ще си помагаме. Те са много добри в изпълнението на много задачи, а аз - в разпределянето им, така че няма да има мързеливи пръсти, всички ще се включат", твърди майстор-готвачът, който е трети в света в листата на "Мишлен".

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB