понеделник, 7 декември 2009 г.

Венци Стефанов: ЦСКА и Левски нямат пари да се прекръстят.

"ЦСКА и Левски да забравят за Жуниор", препоръча президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Той заяви това по повод зачистилите слухове, че бразилската изненада в състава на Вили Вуцов е обект на интерес от страна на родните грандове. Играчът отбеляза пет от общо осемте гола за Славия в последните три мача на тима, а от началото на сезона на осем пъти е опъвал мрежата на съперниците на "белите".
"ЦСКА и Левски нямат пари да се прекръстят. За какъв Жуниор тогава говорим! Наричат ги грандове, а ако им сменим фланелките, няма да се различават от другите отбори", отсече Стефанов.


Президентът на белите добави, че няма намерение да се разделя с основни футболисти, а относно вътрешните трансфери думата има Вили Вуцов.

"Не съм доволен от седмото място, имаме потенциал за по-предно класиране. Нещата в България са много субективни и съдийският фактор е доста сериозен. Виждате, че ЦСКА и Левски губят доста точки. Сега щяхме да сме четвърти, ако не ни бяха отнели точки в някои срещи", анализира изминалия полусезон Стефанов.

"Ще се борим. До края няма да се откажем от нито един мач, независимо кой е съперникът. Искаме да се катерим в класирането и да пробием за Купата", увери босът на Славия.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

©2009 SNOWMUZIC | by TNB